Home Custom Made
Care
Cooperation
Connect

Custom made

Gemeenten

4cPeople biedt altijd maatwerk. Wij bieden u een passende invulling van uw vraag. Dat kan omdat wij de hele markt aan specialisten tot onze beschikking hebben. Wij zijn niet afhankelijk van de medewerkers die wij in dienst hebben (dat hebben wij niet) maar beschikken wel over een groot bestand aan freelancers met hun specifieke kwaliteiten, ervaring en beschikbaarheid. Ons doel is altijd om voor u op korte termijn een beschikbare kandidaat voor de opdracht te vinden. Alleen maatwerk geldt daarbij.

 

Een maatwerkoplossing betekent dat wij passende invulling zoeken voor de opdracht. Passend op basis van onder andere kwaliteit, ervaring, aantal gewenste uren, persoonlijkheid, etc. Hiervoor hebben wij een waarderingsprofiel opgesteld. Deze bevat criteria van de opdracht waarmee wij het profiel van de kandidaten voor de opdracht kunnen matchen. Bij een (nagenoeg) volledige match zullen wij de kandidaat aan u voorstellen en dan kunt u als klant bepalen of deze kandidaat het best geschikt is. Bij een positieve match regelen wij de inzet van de kandidaat.

 

U kunt via het formulier ons een vraag stellen voor het zoeken van een juiste kandidaat. Natuurlijk kan dat ook persoonlijk. Onze mailadressen en telefoonnummers staan op de homepage. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur contact met u op!

 

 

Freelancer

4cPeople biedt altijd maatwerk. Wij willen de klant ontzorgen met een passende invulling van zijn vraag. Een passende invulling kan alleen maar worden gevonden als wij beschikken over een groot netwerk aan freelancers. Wij zijn daarom constant op zoek naar de gegevens van jou als freelancer of werkzoekende.

 

Jij kunt ons benaderen wanneer je op zoek bent naar een opdracht of in de nabije toekomst beschikbaar bent voor werk. Je kunt je dan inschrijven. Op basis van jouw profiel, ervaring en beschikbare aantal uren gaan wij kijken of wij een passende opdracht voor je kunnen vinden.

Spreekt dit je aan dan kun je je inschrijven bij 4cPeople door het invullen van het inschrijfformulier

4cPeople bv  /  Emmawijk 10  /   8011 CM Zwolle  /  T. 038 203 11 44  /   info@4cpeople.nl

Privacy Statement /  Downloaden