Home Cooperation
Care
Custom Made
Connect

Cooperation

Coming together is a beginning

Keeping together is progress

Working together is success.

 

- Henry Ford

 

 

Alleen door samen te werken, komen wij tot een juiste invulling van de opdracht. Bij onze samenwerking zijn drie partijen betrokken: de klant, de freelancer en 4cPeople. Dat behoeft dus goede onderlinge afstemming met elkaar en daar zorgen wij voor.

 

Puur persoonlijk staan wij voor een open relatie met u als klant en met u als freelancer. Uw zorg is onze zorg en daarbij gaan wij voor een persoonlijke, open en eerlijke relatie.

 

Kernwoorden voor ons zijn:

  • Betrouwbaar
  • In verbinding zijn met elkaar
  • Benaderbaar
  • Oplossingsgericht
  • Nakomen van afspraken

 

4cPeople wil waarde creëren voor u, als opdrachtgever en als freelancer. We willen onderscheidend zijn in het speelveld van vele aanbieders. De dienstverlening van 4cPeople draagt bij aan tijdelijke en structurele oplossingen en verbeteringen bij u als klant. Als freelancer verwachten wij van je dat je meedenkt met de klant wanneer er tijdens de opdracht zich nieuwe uitdagingen voordoen. Dat noemen wij waarde-creatie.

 

Van elke samenwerking willen wij graag leren. Alleen dan kan onze dienstverlening ook telkens worden verbeterd. Elke opdracht wordt daarom geëvalueerd en deze resultaten worden meegenomen bij de toekomstige invullingen van de vraag vanuit de markt.

 

De evaluaties zijn ook belangrijk voor de freelancer. Op basis van deze evaluaties wordt de inzetbaarheid in de toekomst bepaald.

 

4cPeople bv  /  Emmawijk 10  /   8011 CM Zwolle  /  T. 038 203 11 44  /   info@4cpeople.nl

Privacy Statement /  Downloaden