Home Care
Custom Made
Cooperation
Connect

Care

Gemeenten

Overheden staan vandaag de dag voor forse uitdagingen. Een toenemende regel- en werkdruk op verschillende gebieden in combinatie met een beperkter budget. Of dit nu op het gebied van Belastingen, WOZ, BAG, Geo-informatie, Financiën, Vastgoed, Bouw, Milieu of Sociale Zaken is, op elk vakgebied lopen de gemeenten tegen de uitdaging aan om alle werkzaamheden kwalitatief goed, tijdig en soms met beperkte middelen afgerond te krijgen. Op die momenten is er vaak extra capaciteit nodig.

 

4cPeople, als onafhankelijk partner, wil u daarbij graag ontzorgen. U stelt ons de vraag en wij vinden snel voor u een passende oplossing! Wij beschikken over een groot netwerk van vele freelancers en op basis van uw vraag selecteren wij voor u de beste kandidaat voor de opdracht.

 

4cPeople staat voor Puur Persoonlijk en dat is dus ook de wijze waarop wij graag contact met u hebben. Wij houden van een open en eerlijke communicatie, het maken van duidelijke afspraken en wij zijn zichtbaar en betrokken bij uw uitdagingen. Wij zorgen dan ook voor “waardeCreatie”.

 

De dienstverlening van 4cPeople draagt bij aan snelle en goede oplossingen en verbeteringen bij u als klant. Het gaat niet om ons. Het gaat om u als klant. Ontzorging in optima forma dus.

 

 

Freelancers

Het bestaan als freelancer is niet altijd eenvoudig. De onzekerheid over de beschikbaarheid van werk na je huidige opdracht is iets wat constant aandacht behoeft. Daarbij willen wij jou als freelancer helpen.

 

Wij zijn open en eerlijk in het contact en hebben dus ook oog voor jou als persoon. Wij willen je inzetten op je kracht en je kunde waardoor jij voor de klant een waardevolle oplossing bent voor zijn vraag of uitdaging. Kwaliteit, betrouwbaarheid en zorg voor je werk en de klant zijn voor ons de pijlers voor een geslaagde invulling van een opdracht.

 

4cPeople wil jou dus ook ontzorgen. En dat doen we op een aantal vlakken:

  • We zorgen voor een passende opdracht en goede contractafspraken met de opdrachtgever;
  • Wij zorgen voor snelle maandelijkse betaling, natuurlijk na ontvangst van jouw urenstaten;
  • We hebben een bonusregeling;
  • We zorgen voor kennisdeling op jouw vakgebied door intervisie- en informatiebijeenkomsten met jouw collega’s in de markt.

 

Spreekt dit je aan dan kun je je inschrijven bij 4cPeople door het invullen van het inschrijfformulier

4cPeople bv  /  Emmawijk 10  /   8011 CM Zwolle  /  T. 038 203 11 44  /   info@4cpeople.nl

Privacy Statement /  Downloaden